OH byder velkommen til Tour de Højskole

In Branding, Marketing

Lørdag d. 28. maj åbner OH endnu engang op til Tour de Højskole. Det er en dag med åbent hus, hvor vores elever kan vise højskolen frem og blære sig med, hvad de har lavet i løbet af deres højskoleophold. Illustrationen til forårets Tour de Højskole er lavet af Tina Kåber Pedersen, der går på Tegning og Kunst.

Tour de Højskole er en af de vigtigste dage i Odder Højskoles kalender, hvor kommende elever, forældre og interesserede kan få et indblik i, hvad vores dejlige skole kan. Dagen starter kl. 13:15 og fortsætter hele dagen indtil kl. 17.

Du kan se et midlertidigt program for Tour de Højskole d. 28. maj nedenfor

Tour de Højskole er som sagt et åbent arrangement, og derfor er alle velkomne til at besøge os på Rørthvej 34A. Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og vise, hvad vores dygtige elever har lavet i løbet af deres ophold.

Få en rundvisning på Tour de Højskole

Ønsker man at få en guidet tur rundt på højskolen og høre om fagene og skemaet, så er der mulighed for dette! Man må meget gerne på forhånd gå ind HER og bestille en rundvisning til Tour de Højskole. Og ellers er du meget velkommen til at kontakte højskolen på mail mail@odderhojskole.dk eller telefon 86 54 07 44.

Midlertidigt program for Tour de Højskole d. 28. maj

*Et mere udførligt program følger snarest muligt

13:15 Velkommen

13:30 Show