Odder Højskole serverer lækkerier på Godsbanen

In Uncategorized

Odder Højskoles elever står for maden, når der fredag aften bliver afholdt jazz-koncert i Aarhus.

“Jazz, venner & Bech, Nehen & Erhardsen trio” hedder fredagens musikarrangement, som bliver afholdt i det lille containerkvarter ‘Institut for (X)’, lige på kanten af Aarhus Midtby på det gamle godsbaneareal.

Foruden catchy melodisk jazz, vil aftenen byde på særdeles lækker mad, som Odder Højskoles elever på Madeksperimentarium skal tilberede. En unik mulighed, hvis man spørger fagets underviser, Hanne Krogh.

“Det bliver en helt vildt sjov og spændende oplevelse for eleverne. Det bliver en aften fyldt med kreativitet – både på scenen og i køkkenet, hvor vi vil lave cajun-inspireret mad,” fortæller hun og siger videre, at retterne vil kunne købes for sølle 20-25 kroner.

“Det handler om, at alle skal have råd til at få et godt måltid. Derfor skal man kunne spise sig stopmæt for under 30 kroner. Det kommer man til. Vi glæder os helt vildt til at lave lækker mad til folket.”

Odder Højskoles kreative køkken langer Cajun over disken i tidsrummet 17:00 – 20:00. Adressen er Skovgaardsgade 5C. Det vil være muligt at betale med MobilePay.