Odder Højskole inviterer til kæmpe fodboldturnering

 In Uncategorized

SLAGET OM ØSTJYLLAND

Læs alt om denne fodboldturnering under billedet:

Sidst i april er Odder Højskole vært for en prestigefyldt fodboldturnering, som involverer tre andre højskoler.

Hadsten Højskole, Ry Højskole og Testrup Højskole lægger vejen forbi Bane 16 på Spektrum Odder, søndag den 29. april, og byder dermed Odder Højskoles piger og drenge op til en dramatisk omgang fodboldsalsa.

Den første kamp bliver skudt igang klokken 12:00. Dagen vil blive afviklet efter det såkaldte Round Robin-princip, hvor de fire deltagerhøjskoler spiller alle-mod-alle. Herefter møder de to højskoler – som har samlet flest point sammen efter alle har mødt alle – hinanden i den ultimative finale.

Turneringen bliver med mixed teams, så holdene både kommer til at bestå af piger og drenge, og altså ikke en seperat turnering for hver enkelt køn.

Alle er velkomne til dette kolossale festarrangement af en sportsdag, så længe man lover at heppe på holdet i de mørkegrønne spilletrøjer. Sidste år afviklede Odder Højskole også en fodboldturnering på Spektrum Odders baner. Dengang trak Hadsten Højskole sig sejrrigt ud af dagens strabadser.

Vi glæder os til en sjov og hyggelig dag med alle, som har lyst til at kigge forbi Bane 16 – indgang fra Bisgårdsvej – søndag den 29. april klokken 12:00. Du kan downloade turneringens kampprogram ved at klikke her!

Du kan downloade turneringens officielle plakat ved at klikke her!

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X