Odder Højskole åbner op for Syng, Spis og Snak – Mød Lone Landmand og Søren Sørøver

 In Branding

Søndag d. 30. april kl. 10-12 åbner Odder Højskole endnu engang op til en omgang Syng, Spis og Snak..Og denne gang kan du se frem til et arrangement ud over det sædvanlige!

På Odder Højskole elsker vi at få gæster, og d. 30 april byder vi velkommen til endnu en hyggelig dag i fællesskabets og fællessangens tegn! Vi byder på lækre hjemmebagte surdejsboller, lokale oste, yoghurt med friskplukket rabarber, og selvfølgelig masser af kaffe og te. Og så får vi besøg af Lone Landmand og Søren Sørøver fra det økologiske landsted Brandbygegaard, der kommer og fortæller om madglæde og selvforsyning.
Brandbygeggard huser både et vinhus, et forlag og et bryghus, og alt er fremstillet af gårdens egne produkter. Sammen skal Lone Landmand og Søren Sørøver gøre os klogere på alt fra køkkenhaver til grøntsagssorter og hvilke enorme muligheder der ligger i at lave mad med hjemmedyrkede urter, frugter, bær og grøntsager.
Arrangementet er lavet i samarbejde med Højskolesangbogen, og derfor skal vi selvfølgelig også synge sange sammen! Og vi skal snakke, og vi skal spise!
Så tag dine børn, familie eller venner med under armen og brug en hyggelig formiddag i fællessangens, fællesskabets og madglædens tegn!
Prisen er 50 kr. pr. person og kan betales med MobilePay når du kommer til skolen.
I må gerne skrive til Odder Højskoles køkken på mail: koekken@odderhojskole.dk hvis du har tænkt dig at komme.
Vi glæder os til at se dig!
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X