Nyt stort elevhold i sigte

In Uncategorized

Det store forårshold er i fuld gang med oplevelserne på Odder Højskole, og meget tyder på, at efterårsholdet også bliver med en masse glade og nysgerrige højskole-elever.

107 elever åbnede tilbage i januar dørene til Odder Højskole, og har siden beriget skolen med deres gode humør. Forårsholdet er det største elevhold, som højskolen nogensinde har kunnet mønstre.

Men det ser allerede nu ud til, at efterårets elevhold også godt kan være med på den front. Der er nemlig på nuværende tidspunkt enormt mange tilmeldt til efterårsholdet, som først starter den 12. august.

Derefter venter 18 uger, hvor eleverne skal sammensætte deres helt eget skema, blandt mere end 70 forskellige fag.

Trods de mange tilmeldinger, er det stadig muligt at få plads på efterårsholdet 2018. Tilmelding foregår her: odderhojskole.dk/tilmelding