Musikhøjskolens hus

Musikhøjskolens nyetablerede musikhus blev færdiggjort i 2013. Det byder på imponerende faciliteter og gear, der understøtter Odder Højskoles mange alsidige musikfag.

Livescene til rytmisk sammenspil og koncerter

Med en højloftet, rå intimscene, der er ideel til at spille live i, giver musikhuset plads til de forskellige bands i faget rytmisk sammenspil og rytmisk sammenspil for begyndere, og samtidig giver det gode muligheder for live-optagelser til filmskolens musikvideo-fag.

Lydstudie med vokalboks til musikproduktion og DJ

Udover livescenen, har musikhuset et lydstudie med tilknyttet vokalboks. Lydstudiet er veludstyret og giver perfekte forhold for faget Musikproduktion. Det giver de mange musikalske højskoleelever på skolen mulighed for at producere deres egne EP’er og danner rammen for et tilbagevendende projekt som 24 timers hitmageri og sangskrivning.

Du får din daglige gang i Odder Højskoles musikhus (og har selvfølgelig din egen nøgle, så du også kan spille løs uden for undervisningstiden), hvis du bliver det af Odder Højskoles musikskole.

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X