Multikunstner lægger vejen forbi til højskoleaften

 In art, Branding

Der er lagt op til et spændende foredrag onsdag aften. Her lægger multikunstneren Tam Vibberstoft vejen forbi Odder Højskole og fortæller om hendes karriere, om vejen til succes samt de bump undervejs, der fulgte med.

Tam Vibberstoft er multikunstner med stort “M”. Hendes CV tæller en lang række projekter inden for både film, skuespil, fotografi, musik og poesi. Hun har indtil 2018 udgjort den ene halvdel af kunsterduoen “Apperaat“. Sammen med Niels Gade har de stået bag et hav af produktioner – heriblandt portrætfilm, musikvideoer, musikalbums, fotografier, performance installationer samt kortfilm.

Niels på dåse

Før Apperaat var hun med til at danne pigegruppen “Niels på dåse”, der i 2012 udgav EP’en “Nelson Can” – et navn der senere skulle blive gruppens navn. I dag arbejder Tam Vibberstoft som solokunster under navnet “TAMSI”. I september udgav hun førstesinglen “Me Too”.

At blive slået tilbage til start

Onsdag aften bliver det Odder Højskoles tur til at høre om hendes karriere og de konstellationer, hun har indgået i. Med hendes egne ord bliver det et foredrag om: “at blive slået tilbage til start. To start over. At have succes. At måtte “stå af” succesen, fordi man ikke længere kan stå inde for retningen.

Vi glæder os til at byde Tam Vibberstoft velkommen onsdag, hvor der også vil være adgang for andre nysgerrige og interesserede. Foredraget er gratis starter klokken 19.30.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X