Mens vi venter: Få svar på dine spørgsmål om højskolen

 In Branding, Business

Corona Update: I går forlængede myndighederne perioden på den delvise nedlukning af Danmark, hvilket også betyder, at Odder Højskole holder lukket frem til og med mandag d. 13. april – altså 2. påskedag. Men selvom skolen er lukket, vil vi hellere end gerne svare på dine spørgsmål imens vi venter!

(Opdateret tirsdag d. 7. april: Skolen er som følge af myndighedernes seneste udmeldinger lukket frem til og med søndag d. 10. maj)

Hvad enten du har spørgsmål omkring tilmelding, priser, rundvisninger eller andet praktisk – eller hvis du har spørgsmål til de enkelte fag og linjer. Du kan sammensætte dit eget skema her og se samtlige af vores fag.

Hvis du har faglige spørgsmål, så sidder alle vores lærere klar til at svare på spørgsmål om deres fag. Du skal blot sende os en mail på mail@odderhojskole.dk med dit spørgsmål – så svarer vi så hurtigt som muligt. Du kan også ringe til os på 86 54 07 44.

Tilmeldinger til lange og korte kurser

Vi tager stadig imod tilmeldinger til vores lange og korte kurser. Tilmelding til de lange kurser kan laves med forbehold – dette er ganske gratis, og så har du reserveret en plads, indtil du har haft mulighed for at se skolen.

Du kan sende en tilmelding til både lange og korte kurser her.

Rundvisninger på skolen

Der vil stadig ikke være rundvisninger på skolen i perioden frem til d. 13. april. Du kan selvfølgelig stadig bestille en rundvisning til et senere tidspunkt. Bestilling af rundvisninger kan ske her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X