MadX disker op med sydstatsmagi til Dylan-arrangement

In Uncategorized

En god sjat af Odder Højskoles forårselever har fået æren af, at stå for menuen til et lokalt arrangement.

Når Dissing & Las synger Bob Dylan fredag aften på Odder Little Culture Club, bliver det musikalske arrangement suppleret af lidt lækkert til maven. Aftenens madindslag står Odder Højskoles elever på Madeksperimentarium for.

Højskolens madunderviser, Hanne Krogh, har sammen med eleverne valgt at sammensætte en menu inspireret af det amerikanske sydstatskøkken. Eleverne medbringer potter, pander, eksperimenter og madglæde, og vil tilberede følgende:

Snack: Crostini med rejer og grøn aioli.
Hovedret serveret i bambustallerken:
Cajunstyle Gumbo med kylling, røget pølse, ris og masser af grøntsager og det klassiske cajunkrydderi.
Hovedret vegetar serveret i bambustallerken:
Cajunstyle Gumbo med ris og masser af ekstra avancerede grøntsager og det klassiske cajunkrydderi.

“Det bliver en sjov og anderledes oplevelse for eleverne. Uanset om man elsker at lave mad eller ej, er der noget helt særligt over, at skulle lave mad til så mange mennesker,” fortæller Hanne Krogh.

“Man kan kalde det en form for performance, som når musikeleverne spiller koncert, eller når skuespillerne laver teater. Det bliver madelevernes fremførelse af deres fag, som en optræden bag gryderne og panderne. Det bliver en kanon aften.”

Bespisningen til arrangementet begynder klokken 18.30, hvorefter Dissing & Las skruer op for musikken og lader Like a Rolling Stone fylde lokalet.