OH!Tech
Programmering. Gaming. Spiludvikling
OH!Tech
Få overblik over fremtiden

Byg fremtiden med teknologi

Odder Højskole er rigtig mange ting, og vi ser helt bestemt også os selv som en teknologihøjskole!

IT og computerteknologi er overalt omkring os. I vores telefoner, biler, spil, robotter, i fritids-, studie- og arbejdsliv og alt det der imellem.
En forudsætning for at kunne forstå og mestre teknologien i alle dens afskygninger er en forståelse for, hvad programmering er og kan. En forståelse af de helt basale byggeklodser i programmering og det økosystem, de indgår i.

På Odder Højskoles skole for teknologi, OH!Tech, får du helt bogstaveligt teknologien mellem fingrene, og du tilegner dig færdigheder og forståelse inden for programmering, robotteknologi, spiludvikling, teknologiudvikling og design. Bl.a. kommer du til at stifte bekendtskab med:

 • Algoritmisk tankegang
 • Robotteknologi
 • Spiludvikling og eSport
 • Input/output
 • Interaktionsdesign
 • Micro-controllere
 • Strukturering af data og metoder til fejlfinding mm.

OH!Tech kan være dit afsæt til at videreuddanne dig indenfor IT – hvad enten det er med udvikling af software, microcomputere, spil, robotter, multimedie, apps til smartphone/tablet, wearables, enheder til IoT (Internet of things) eller Virtual/Augmented Reality.

På OH!Tech samarbejder vi med en række eksterne organisationer og uddannelsesinstitutioner, så du får det perfekte indblik i, hvordan fremtiden bygges med teknologi, og hvordan du kan være med til det.

Det er det, vi mener med at være en teknologihøjskole!

På OH!Tech har vi flere fag. Du kan vælge alle eller blot vælge nogle stykker og så mikse dem med en række af højskolens andre fag.

Udover vores almindelige fag kan du også prøve vores Ø-fag Escape Room. Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

 

Tilmeld dig OH!Tech her

Mød eleverne

 • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

  Ida Hvidtfeldt Skovmøller
  Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
 • At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

  Nicolaj Búk
  Nicolaj Búk Tidligere elev
 • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

  Julie Sørensen Diercksen
  Julie Sørensen Diercksen Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X