Madskolen
MadX, Sundhed & Smag, Grill og ØkoX
Madskolen
Vi smager på verden!

I skolen for MAD er vi sammen om at skabe måltidet. Vi arbejder ned i råvarerne og omdanner, med det gode håndværk og godt med sans og krydderier, lækre retter, der kan laves for få penge i det mest simple kollegiekøkken.

Mad vækker sanserne med smag, duft og æstetik. At lave mad sammen med andre er fedt. At spise sammen og samles omkring et lækkert måltid er rart og noget helt særligt. Og så er det interessant fordi, der er mange følelser og erindringer forbundet med mad. Vi dykker ned i egen og andres madkulturer og giver vores fortolkning af retter, vi allerede kender eller bliver bekendte med.

Tilmeld dig Madskolen her

Hanne Krogh

Underviser i Madeksperimentarium, Sundhed og Smag, Grill og ØkoX.

Hanne er uddannet inden for mad og kostvejledning.
I Odder Højskoles køkken som køkkenchef og kostvejleder i 10 år. Underviser de sidste 8.

Tidligere erfaringer som formidling i socioøkonomisk restaurant og egen virksomhed med mad og teambuilding.

Når måltidet samler mennesker og når smag og godt håndværk og høj ernæring, er målet nået. Og når alle sanser er i spil og erindringer og nysgerrighed buldrer frem i den enkelte elev, er det fantastisk!

Dsc03325 Copy

• At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

Nicolaj Búk
    Nicolaj Búk Tidligere elev
  • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

Julie Sørensen Diercksen