Madskolen
Madeksperimentarium
Madskolen
Vi smager på verden!
Madskolen
Sanselighed og mad

Vi smager på verden!

I skolen for MAD er vi sammen om at skabe måltidet. Vi arbejder med råvarerne, med det gode håndværk og med sans og krydderier. Sammen laver vi lækre retter, der kan laves for få penge i det mest simple kollegiekøkken.

Maden vækker sanserne med smag, duft og æstetik. At lave mad sammen med andre er fedt. At spise sammen og samles omkring et lækkert måltid er rart og noget helt særligt. Og så er det interessant, fordi der er mange følelser og erindringer forbundet med det vi spiser. Vi dykker ned i egen og andres madkulturer, og giver vores fortolkning af retter, vi allerede kender eller bliver bekendte med.

Vi samarbejder med Økologiens Have, hvor vi benytter os af deres udendørs faciliteter til at lave lækker, bæredygtig mad med hjemmedyrkede grøntsager.

Hvis du vil læse mere om Odder Højskoles køkken, kan du læse meget mere her.

Tilmeld dig Madskolen her

Underviser

Maiken Rosendal

Underviser i Madeksperimentarium og Sanselighed og mad.

Madskolen
Madskolen

Hanne Krogh

Underviser i Sanselighed og mad.

Mød eleverne

 • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

  Ida Hvidtfeldt Skovmøller
  Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
 • At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

  Nicolaj Búk
  Nicolaj Búk Tidligere elev
 • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

  Julie Sørensen Diercksen
  Julie Sørensen Diercksen Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X