Kunstakademiets Designskole tegnede og fortalte på Odder Højskole

In Uncategorized

Højskolen havde i sidste uge fornemt besøg, da Kunstakademiets Designskole havde taget den lange tur fra skolen på Bornholm til Odder, for at fortælle om uddannelse og optagelse.

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, i folkemunde forkortet KADK, aflagde Odder Højskole visit i sidste uge. Det var KADKs Glas- og Keramikskole fra Nexø på Bornholm, som havde taget turen til det østjyske.

Foruden KADK, havde eleverne også fornøjelsen af en tidligere elev fra Odder Højskole. Ninna Gøtzsche, der er tidligere keramikelev på højskolen, er i dag uddannet keramiker og indehaver af ‘Formuleret’, som er et værkstedsgalleri i Jægergårdsgade i Aarhus.

Sammen med Glas- og Keramikskolen, inviterede hun eleverne indenfor i højskolens psykologilokale, hvor der blev fortalt om uddannelse, teknikker og meget andet fra den keramiske verden.

“Glas- og Keramikskolen er en helt fantastisk skole, og det betyder enormt meget for vores højskole, at de har lyst til at besøge os, og forklare om deres uddannelse, fortæller Odder Højskoles underviser i Keramik, Jakob Stig Isaksen, og siger videre:

“Derudover fortalte de eleverne, at det er en god forberedelse til uddannelsen, at gå på Odder Højskole og lære forskellige teknikker. Det er en stor anerkendelse til elevernes arbejde i timerne.”

Det er allerede fastlagt at Glas- og Keramikskolen kommer tilbage til højskolen til foråret, og fortæller et nyt hold af elever om uddannelse og teknikker.