Krop og kerne

Tema

Måske har du i situationer oplevet at have svært ved at stå ved din mening eller måske endda helt at finde ud af hvad du egentligt mener. Det er helt almindeligt, men alligevel noget du kan øve dig i at blive bedre til. Ofte glemmer vi at lytte til kroppen, kroppen taler altid med og ofte siger kroppens sprog faktisk mere end tanker og ord.

Men hvad er den siger? Det er netop til vi skal lærer at finde ud af på dette kursus. Vi skal udforske kroppen, vende opmærksomheden mod den og lade den tale mens vi blot lytter.

Udgangspunktet i kurset er kropsbevidsthed, ved at lærer at lytte til kroppens signaler, kan du blive mere bevidst om hvad du ønsker og har behov for i livet og dermed blive mere præcis når du skal give udtryk for det til din omverden.

Indhold

Centrale teoretiske begreber er: Kerne, centrering, afgrænsning og grounding. Derudover vil du blive præsenteret for anatomisk teori omkring bækken, rygsøjle og huden. Undervisningen vil primært være fokuseret omkring praktiske oplevelser, der undervejs bliver bakket op af små teoretiske oplæg.
Kurset er dynamisk og legende, roligt og blidt og du kommer til at arbejde både indadvendt med dig selv og mere udadvendt i gruppen og par.

Underviser

Maja Lyholm Thøgersen, 28 år, Psykomotorisk terapeut, DAP. Til dagligt ansat på Odder Højskole.

Hvem kan deltage

Alle med interesse for kroppen samt lyst til at bevæge sig med fokus på ovenstående tema, kan deltage. Er du ansøger til Psykomotorikuddannelsen i Randers, øger deltagelse på kurset desuden din mulighed for optagelse på skolen.

Det praktiske

Tidspunkt:
Kurset forløber lørdag d. 30. marts fra kl. 10.00 til kl 18.00. hvor efter der er fællesspisning på skolen efterfulgt af en snak om psykomotorikuddannelsen for de interesserede.
Inkluderet i kurset er morgenmad og frokost samt fælles middag lørdag aften, samt information om Psykomotorikuddannelsen (lørdag aften kl 19.00-20.00)

Pris

700 kr.

Tilmelding

Tilmeld dig her!

Sted
Skolen for Krop og Bevidsthed, som har sit eget hus på Odder Højskole.

Medbring

  • Løst tøj som du kan bevæge dig i
  • Sokker
  • Logbog/papir
  • Madpakke til frokost lørdag, hvis ikke du kommer til mokost kl. 9.

Tilmeld dig vores kursus her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X