Kanotur og Massage blandt fagene til forårets sidste ø-uge

In Lifestyle

Forårseleverne har netop valgt fag til tredje – og sidste – ø-uge under deres ophold på Odder Højskole.

Til Ø-uge 3 har eleverne valgt blandt fagene Arkitektur, Collografi, Filmafslutning, KanoturMassage og Teater. Seks fag, som har vagt stor begejstring blandt de mere end 100 elever på højskolen.

– Jeg har været meget i tvivl. Blandingen af de kreative fag og så de mere oplevelsesbetonede fag, har gjort det vanskeligt at vælge. Det er seks enormt stærke fag, fortæller Søren Bæk Rasmussen, som i sidste ende valgte at sætte kryds ved kanoturen.

Også Krop og Bevidsthed-elev Christina Buch-Larsen var meget i tvivl om, hvad hendes ø-fag skulle være.

– Jeg havde tre fag i tankerne. Arkitektur, Massage og Teater. Jeg gik med teater, fordi jeg gerne prøve at udfordre mig selv og stå på en scene. Det glæder jeg mig til at prøve. Men det var svært at vælge, fortæller hun.

Starten på den sidste ø-uge går mandag den 28. maj, mens der er afslutning på fagene fredag den 1. juni. Her vil eleverne fremvise hvad de har lært og lavet i ugens løb. Du vil kunne se billeder fra ugen på vores Facebook-side her.