”Kærlighed og spildevand” – Foredrag med Steen Møller fra Friland og Grobund

In Branding, Lifestyle

Onsdag d. 4. maj fra kl. 19:30 til 21:00 byder Odder Højskole velkommen til den grønne iværksætter og ildsjæl Steen Møller. Han er ophavsmand til økolandsbyen Friland og økofællesskabet Grobund. Med foredraget ”Kærlighed og spildevand” vil han give højskolens elever et indblik i, hvordan man kan leve et mere bæredygtigt liv i pagt med naturen.

Ifølge Steen Møller, der har en fortid som både landmand og højskoleforstander, er vores forbrug, arbejdskultur og syn på naturen kommet ud på et sidespor. Derfor opstod både Friland og Grobund som en drøm om at vise, at livet kan leves på en helt anden måde.

Friland og Grobund er grundlagt på idealer om at leve bæredygtigt, gældfrit og med et minimum af affald. Begge steder eksperimenterer man med nye livsformer. F.eks. at bygge huse i bæredygtige materialer, at mindske gæld, at forøge sin økonomisk frihed, og at formindske affald og CO2-aftryk.

Siden Frilands grundlæggelse i 2002 har økolandsbyen slået rødder. I 2019 rummede Friland 45 husstande med 75 voksne og 35 børn.

I foredraget vil Steen Møller komme ind på tankegodset bag sine bæredygtige iværksætterprojekter. Og han vil vise os, hvordan det er muligt at indrette livet på en grundlæggende anderledes måde.

Foredraget finder sted onsdag d. 4. maj kl. 19:30 – 21.