Journalistik & Storytelling – Ny fagskole på Odder Højskole

In Branding, Education, Journalism, Marketing

Når efterårsholdet 2022 starter d. 14. august, kan de ikke bare se frem til nye venskaber, engagerede lærere og et unikt højskolemiljø. De får også mulighed for at udforske en helt ny fagskole på Odder Højskole!

Skolen for Journalistik & Storytelling tager den gamle skole for Journalistik og Viden, kombinerer den med faget ”storytelling”, og blander den med nye fag som Kommunikation, Digt og podcastfaget OH!Cast.

Skolen for Journalistik & Storytelling udforsker historierne, både de sande og de fiktive

På Journalistik & Storytelling kommer eleverne til at beskæftige dig med journalistik på en helt ny måde. For i vores moderne verden blander medierne sig konstant, og grænsen mellem rigtige nyheder og ”fake news” kan være svær at skelne.

Eleverne kommer derfor til at lave nyheder på tværs af medier, både på tryk, digitalt og i lydform. For at give eleverne muligheden for at navigere i et moderne medielandskab, kommer de også til at stifte bekendtskab med etiske og filosofiske spørgsmål i mødet med journalistikken.

Journalistik & Storytelling handler også om at fortælle historier i bred forstand. Hvad er en god historie? Hvordan fortæller man på tværs af forskellige medier, og hvor stor en magt har de historier, vi fortæller hinanden, egentligt?

Du kan se hele fagudbuddet her.