Højskoleaften: Mødet med danskerne!

 In Uncategorized

Onsdag aften skal vi hilse på et noget anderledes folkefærd. Højskoleaftenen byder nemlig på et yderst interessant møde, mødet med os selv. Danskerne!

Foredragssalen slår dørene op og byder alle velkommen indenfor. På scenen kommer forfatter, antropolog og debattør Dennis Nørmark til at stå, og han vil rette blikket skarpt mod et af de mest ekstreme folkefærd i verden.

Dennis vil med sit tankevækkende, provokerende og meget underholdende foredrag ”Meet the Danes”, præsentere os for særegne fænomener som danskernes valg af sæder i busserne, og kasser med gratis frugt på fortovene. Publikum vil få et godt indspark til forståelsen af, hvorfor vi nogle gange går fejl af hinanden – selv når vi i bedste mening prøver at kommunikere vores budskab.

“Vi er så vant til at det er os, der er de normale og de andre uden om os, der er mærkelige. Men faktisk giver det ret god mening at sige det omvendte,” fortæller aftenens foredragsholder og tilføjer:

“Danskere, og skandinavere som helhed, falder nemlig udenfor på en lang række områder hvad angår vores værdier og adfærd. Folk oplever langt flere kulturelle problemer når de forsøger at arbejde og samarbejde med os, end de gør andre steder.”

Foredraget foregår i højskolens foredragssal onsdag den 23. januar kl. 19:30. Alle er naturligvis velkomne!

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X