Højskoleaften: Amerikanerne skal vælge præsident

In Branding, Business

Om en måned skal amerikanerne til stemmeurnerne, når landets præsident for de kommende fire år skal findes. David Trads er journalist og forfatter, og har ad flere omgange boet i USA, hvor han bl.a. har arbejdet som korrespondent for Berlingske. Onsdag d. 7. oktober lægger han vejen forbi Odder Højskole, hvor han vil give eleverne et indblik i det nært forestående præsidentvalg.

Alles øjne er rettet mod USA i disse uger. For hvem skal varetage verdens mest magtfulde embede de næste fire år? Præsidentvalget er lige om hjørnet. Bliver den nuværende præsident, Republikanernes Donald Trump genvalgt, eller skal Demokraternes Joe Biden overtage hans sæde i Det Hvide Hus? Begge kandidater kæmper en indædt og til tider beskidt kamp for at vinde vælgernes gunst, og overbevise befolkningen om, at netop deres politik er den rette for “Guds eget land”.

I magtens centrum

David Trads er uddannet journalist, og har i en årrække beskæftiget sig med USA og og amerikansk politik. Han har haft magtens centrum, Washington D.C., som sin arbejdsplads, hvorfra han har reporteret og skrevet for Berlingske. Onsdag d. 7. oktober er det eleverne på Odder Højskole, der skal nyde godt af David Trads’ enorme indblik i amerikansk politik, når fokus drejer sig om præsidentvalget.

David Trads er desuden forfatter og bogaktuel med “Amerika. Hvor er du?“, som udkom tidligere i år.

** Foredraget med David Trads starter 19.30 og er KUN for højskolens elever, da vi vil minimere antallet af gæster den kommende tid. **