Hjalte Ross, kunst, mad og klassisk: Odder Højskole fejrer 130 år

 In art, musik

Klassisk musik, kunst, højskolesang, singer-songwriting og mad fra Danmarks bedste højskolekøkken. Det bliver en festlig aften i ægte højskoleånd, når vi holder 130 års fødselsdag på Odder Højskole.

2019 er et bemærkelsesværdigt år for de danske folkehøjskoler og for Odder Højskole. I november bliver vi selv 130 år, og den 7. november fejrer vi – og hele Danmark – de danske folkehøjskolers 175 års jubilæum.

Kunst, musik, fællessang og forkælede smagsløg

Efter afsløringen af Odder Højskoles nye kunstværk, giver sopran og violinist Stine Elbæk Gomard og pianist Jakob Alsgaard Bahr, klassisk koncert i foredragssalen. Herefter står den på højskolemiddag, inden vi igen går i salen og får Stine og Jakobs bud på en række højskolesange.

Hjalte Ross: Den perfekte afslutning på aftenen

Aftenen afsluttes med højskolesange og koncert med den anmelderroste Hjalte Ross, der er et af de mest lysende talenter på den danske singer-songwriter himmel. Med den sagnomspundne engelske musiker, Nick Drake, som inspirationskilde har 21-årige Hjalte Ross efter kun en enkelt udgivelse, allerede taget anmeldere og publikum med storm, og han har spillet på både Spot Festival og Roskilde Festival. Jyllands-Posten kaldte debutpladen “Embody” for et af årets bedste danske plader og store internationale musikmagasiner som Mojo og Uncut fulgte op med masser af ros. En mere værdig afslutning på et brag af en højskolefødselsdag kan man næsten ikke forestille sig.

Det samlede program ser således ud:

16:30 Afsløring af Odder Højskoles nye kunstværk af Kristian Pødenphant
17:00 Klassisk koncert med Stine Elbæk Gomard & Jakob Alsgaard Bahr
18:00 Middag
20:00 Højskolesangbogen I: Koncert og fællessang med Stine Elbæk Gomard & Jakob Alsgaard Bahr
20:45 Højskolesangbogen II: Koncert og fællessang med Hjalte Ross

Alle er velkomne til at komme og fejre dagen – den 7. november – med os, men der er begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig på mail@odderhojskole.dk

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X