Glæd jer til et efterår med spændende Højskoleaftener på Odder Højskole!

In Branding

På Odder Højskole er det en fast tradition, at onsdag aften er Højskoleaften!

Det betyder, at vi arrangerer en eller anden aktivitet, der kan oplyse og danne eleverne. Med andre ord en aften i bedste højskolestil! Nogle gange er det et foredrag, hvor vi inviterer en spændende og relevant foredragsholder indenfor til at øse ud af sin viden, men det kan også være en filmfremvisning, en tur i teatret eller noget helt tredje. En højskoleaften kan med andre ord være alt, der sætter gang i tankerne, får os til at fundere over livet og gør os nysgerrige på verden omkring os.

Det er også en fast tradition, at de højskoleaftener vi holder på skolen, er GRATIS og åbne for offentligheden!

Det betyder, at du bare skal møde op på skolen, sætte dig i en stol i foredragssalen og nyde den aften vi har planlagt.

Alle højskoleaftener varer fra kl. 19:30 til 21:00

Og vi har planlagt rigtig mange spændende arrangementer for Efterårssemesteret 2022. Så du kan godt glæde dig!

HER ER PROGRAMMET FOR DE KOMMENDE HØJSKOLEAFTENER:

• 5/10 – Højskolelærer Kirsten Sander Østergaard holder foredraget ”Ind i taknemmeligheden” (på dansk)

• 12/10 – Viceforstander Emil Brøbech Jørgsensen holder foredrag om Venskaber og Ensomhed (på engelsk)

• 19/10 – Ida Andrea Plauborg Lorentzen holder foredrag om Design (på engelsk)

• 2/11 – Her har vi arrangementet i stedet for højskoleaften

Umiddelbart lige før hver Højskoleaften vil vi også lave et opslag med mere information på vores hjemmeside, Facebookside eller vores Instagram, hvor du kan læse meget mere om foredragsholderen og aftenens spændende emne.

Der kan forekomme ændringer, tilføjelser eller rettelser i programmet, så tjek altid vores hjemmeside eller vores Facebookside for de seneste opdateringer.

Vi glæder os til at se jer!