One Love Poetry Festival: Odder Højskole er fuld af kærlighed

In art, Design, musik

Torsdag d. 19. april deler forårseleverne rundhåndet ud af deres kærlighed på Atlas i Aarhus. Det sker, når den fjerde omgang ”One Love Poetry Festival” kondenserer ord, musik, kunst og kærlighed.

En international oplevelsesoase

Blandt initiativtagerne til One Love Poetry Festival er Odder Højskoles journalistiklærer, Line Hassall. Line har i over ti år været tovholder på Y Aarhus Poetry Club, der en søsterklub til Y Tuesday Poetry Club i London. Klubben er for poeter, musikere og historiefortællere, og har efterhånden eksisteret i 10 år i Aarhus, og ”One Love Poetry Festival” giver hvert år nye udtryksmuligheder for poeterne. Line beskriver selv festivalen som en oplevelsesoase, og som et sted, hvor poesien får nye vinger.

Og i løbet af de fire år, den har eksisteret, er festivalen hele tiden blevet tilført nye udtryksformer. I år er der således bl.a. jamaicansk kaffe, et specialdesignet One Love Scarf og afrikanske jakkesæt på plakaten. Samtidig er Odder Højskoles elever blevet inddraget i flere forskellige konstellationer.

”One Love Poetry Festival er vokset og vokset, så vi nu byder på poesi, musik, kunst, storytelling, mad og mode, så det er nærliggende at se, hvordan højskoleelevernes faglige profiler passer perfekt ind i festivalen, og derfor vil vores elever både udstille kunst, spille musik og lave oplæsninger”, siger Line og fortsætter ”Men det er ikke kun det faglige indhold, der er kompatibel med højskoleånden. Hele festivalen handler om gensidig respekt, om at blande kulturer og om at give diversiteten en fælles stemme. Akkurat ligesom højskolen”.

Hvis du har lyst til at opleve kærlighed, Odder Højskoles elever og en lang række fantastiske indslag fra verdenspoeter, så kom på Atlas i Aarhus d. 19. april. Dørene åbnes kl. 19, og du kan købe billetter her.