Frisk fisk på Folkemødet

In Uncategorized

Vi var synlige på Folkemødet i sidste uge, hvor vi forkælede folk med nye kartofler og bagt sej.

Det er en fast tradition, at højskolens forårshold får muligheden for at tage til årets Folkemøde på Bornholm med højskolen. Traditionen tro har eleverne, som vælger at tage med på turen, ansvaret for menuen i højskolernes telt en af dagene til arrangementet.

“Bornholm er så smuk og solen skinnede på os alle dagene. Over 600 højskoleelever. 45 fra Odder Højskole. Det var en stor oplevelse,” fortæller Odder Højskoles køkkenleder Hanne Krogh og tilføjer:

“Vi oplevede et fællesskab i højskolernes telt og på ungecamp, som var helt vildt. Der var mere end 3000 arrangementer, store og små. Politiske debatter med mange emner, som vedrører eleverne og unge generelt. Om aftenen var vi til koncerter, så hele ugen har simpelthen bare været en kæmpe optur.”

Odder Højskole havde gang i gryderne om torsdagen i Højskolernes populære telt på årets Folkemøde. Menuen bestod af følgende:

• Nye kartofler med tatarcreme (sennep fra Bornholm)
  • Saltet spidskål
  • Flager af lys fisk
  • Lun og sprød chorizo
  • Citronrasp med rug
  • Syltede rabarber

Vegetar: Fisk og chorizo byttes ud med: Bornholmsk gedeost og puylinser.

Vegansk: Vegansk tararcreme og puylinser.

Glutenfri: Glutenfri citronrasp.

Du kan se mange flere billeder fra elevernes tur til Bornholm på Odder Højskoles Facebook.