Forårsholdet vender tilbage til højskolen

In Branding, Business

Efter lang tids venten, har vi endelig fået grønt lys til at åbne Odder Højskole op igen. På mandag vender forårsholdet således tilbage til skolen. Her venter dem to spændende uger, hvor der bliver mulighed for at få rundet et meget anderledes forår af.

Normalt plejer Odder Højskole at summe af liv blandt en masse glade og spændte elever  – især på denne dejlige årstid, hvor skolen og omgivelserne viser sig frem fra sin smukkeste side. Men lige nu er der stille – meget stille. Tilbage i marts sendte vi eleverne hjem, da coronavirussen lukkede det meste af Danmark ned. På mandag vender størstedelen af forårsholdet dog tilbage til Odder Højskole, hvor de tager hul på to intense uger.

En ny hverdag, men stadig den samme højskole

Med tilladelsen til at åbne højskolen op igen, følger også en række retningslinjer og hensyn, som vi som højskole skal leve op til, fortæller forstander, Søren Winther Larsen:

Vi har valgt at give eleverne muligheden for at vende tilbage til højskolen, nu hvor vi må åbne op igen. Det bliver forrygende, og vi glæder os enormt meget til at se dem igen! Det bliver selvfølgelig anderledes end før, da vi skal følge en række retningslinjer, som myndighederne har givet os, men det tager vi gerne med, så vi kan give eleverne den bedste mulige afslutning på deres forårsophold. Det fortjener de.

De nuværende elever fortsætter frem til og med torsdag d. 12. juni.

Hvis du overvejer at starte på Odder Højskole, er der stadig åben for tilmelding til efterårsholdet 2020, men du skal skynde dig at melde dig til, da interessen er stor. Du kan melde dig til her.