Forårets Tour de Højskole står for døren

In Uncategorized

I slutningen af maj slår Odder Højskole dørene op til årets første Tour de Højskole. Det bliver en dag, hvor skolens dygtige forårselever viser, hvad de har arbejdet med i løbet af deres ophold.

Datoen hedder lørdag den 26. maj, og vi starter klokken 13:15. Få skrevet dato og klokkeslæt i kalenderen, for det er en af de absolut vigtigste dage i Odder Højskoles kalender for 2018. Tour de Højskole hedder dagen, hvor eleverne viser, hvad de har arbejdet med i de måneder, de har gået på højskolen.

Der er tale om åbent hus, så alle er velkomne til at lægge vejen forbi Rørthvej 34A. Vi starter eftermiddagen med show i salen. Designeleverne går modeshow, skuespillerne laver teaterforestilling, og der vil være sang, dans og meget, meget mere.

Efter showet vil eleverne fremvise deres udstillinger af kunst og keramik, mens journalisterne udgiver og fortæller om deres spritnye magasin. Bandet giver koncerter i musiklokalet, Sport og Fitness spiller bold i hallen, mens Krop og Bevidsthed vil være vært for en omgang meditation.

Et væld af højskolekreativitet

Det bliver et vaskeægte festfyrværkeri af fashion, film, fotografi, kunst, dans og kreativ udfoldelse. Det bliver en dag, hvor du kommer til opleve den helt særlige højskolestemning, som der er på Odder Højskole.

Vi glæder os meget til at tage imod dig. Man møder bare op, men hvis du skulle være interesseret i en rundvisning, må du meget gerne kontakte højskolen, så sørger vi for at der står en lærer eller kontoransat klar til dig. Send en mail til klg@odderhojskole.dk eller ring på telefon 86 54 07 44.

Til højre kan du se årets officielle Tour de Højskole-plakat, tegnet af forårselev Chalotte Johansen.