Forårsstarten udsat til 18. januar

 In Uncategorized

Det er næsten ikke til at vente, men det bliver vi desværre nødt til. Højskolerne er del af den nationale Corona-nedlukning, som i går blev meldt ud af statsministeren. Det betyder, at Odder Højskole er tvangslukket frem til og med den 17. januar, og at vores helt fyldte forårshold derfor først spirer frem fra mandag den 18. januar.

Til gengæld forlænges opholdet med en uge, så forårsholdet 2021 – ligesom tidligere forårshold – får 22 uger at boltre sig i.

Vi går imod lysere tider

Selvom det naturligvis er en ærgerlig nyhed, at starten på forårsholdet er udsat, så har forstander, Søren Winther Larsen, også en hel del optimisme på vegne af det kommende forårshold. ”Hvis man skal se noget positivt i situationen, så er det, at vi på dette forårshold går imod bedre og lysere tider. Vaccinen er landet, vejret bliver gradvist bedre, og vi har jo en stærk formodning om, at når vi først kommer i gang, så kan vi køre et fantastisk forårshold uden nye nationale nedlukninger undervejs. Der er i den grad lys for enden af tunellen”, siger han.

Ingen Corona på Odder Højskole i 2020

Forstanderens udmelding kommer efter et år, hvor sprit og afstand har indtaget højskolen. Han mener, at erfaringerne fra det snart forgangne år, vil gøre 2021 lettere. ”Det er ikke nogen hemmelighed, at 2020 har været en udfordring for alle, og selvfølgelig også for Odder Højskole. Vi har været nedlukket, haft restriktioner og gået med mundbind. Men der er en ting, vi heldigvis ikke har haft, og dét er Corona. Vi har jo været både heldige og dygtige til at holde Corona ude af skolen i hele 2020, og det regner jeg da også med, at vi fortsat kan, når vi starter op igen den 18. januar. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang”, siger Søren Winther Larsen.

Det kommende forårshold 2021 vil vare 22 uger fra d. 18. januar og frem til 19. juni 2021.

Du kan i i øvrigt læse Corona-restriktionerne fra efterårsholdet 2020 her.

Du kan følge Kulturministeriets nationale udmeldinger i forbindelse med Covid-19 her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X