Farvel til Forårssemesteret 2022

In Branding

Farvel til Forårssemesteret 2022

Vær ikke kede af, at jeres højskoleophold er forbi, vær stolte over de mennesker, I er blevet til. Sådan lød det fra forstander Søren Winther Larsen, da han i fredags holdt sin sidste tale for eleverne på forårssemesteret 2022. Og det var et budskab, der gik igen og igen hele aftenen.

Endnu et semester er gået på held, og i fredags fejrede forårssemesteret 2022 de 5 måneder, de har tilbragt sammen på Odder Højskole.

Afskedsfesten bød i første omgang på underholdning i foredragssalen, hvor elever spillede musik, sang, viste film og meget, meget andet. Der blev fældet tårer, men heldigvis og grint en masse. Specielt da det blev afsløret, at vores viseforstander Emil havde fået klippet håret i 80´er-klassikerstilen ”mullet”.

Efter underholdningen i foredragssalen foregik resten af festen ude i skolens have, hvor lærerne serverede en lækker to-retters menu til eleverne, imens sommernatten langsomt sænkede sig. Der blev tændt bål, hygget, og under hele middagen blev der holdt taler. Ikke bare fra vores afgående forstander, men også fra eleverne selv. Og hold nu op! Der blev delt mange smukke tanker, mindet og grint hele aftenen.

Vokset i fællesskab

Sammen har eleverne delt en helt unik oplevelse. De har opbygget et fællesskab, og de har fået venskaber for livet. Sammen er de vokset i fællesskabet, de er blevet de bedste versioner af dem selv, og de er blevet stærkere og bedre rustet til at deltage aktivt i samfundet som kærlige, nysgerrige og reflekterede borgere. Det er lige præcis det et højskoleophold skal!

I lørdags tog eleverne hjem, men heldigvis er det ikke helt forbi med forårssemesteret 2022.

Folkemøde på Bornholm

På onsdag tager en gruppe af elever traditionen tro afsted til Bornholm for at deltage i Folkemødet. De tager med bus fra højskolen kl. 6 om morgenen, og der er lagt i kakkelovnen til en spændende tur i den demokratiske samtales navn.

Vi håber, at de får en rigtig fantastisk tur.