Farvel til et forrygende efterår

In Uncategorized

Om lidt bliver der meget stille på Odder Højskole, når efterårseleverne vinker farvel og på gensyn efter 18 forrygende uger.

I 18 uger har højskolen været hjem for mere end 100 skønne efterårselever. De har produceret film, spillet teater, indspillet musik, designet kjoler, kreeret keramik, tegnet portrætter, skrevet artikler og meget, meget andet.

I aften er der lagt i kakkelovnen til en storslået sidste fest, med taler, historier, sang, smil, grin og gråd. Følg med på højskolens Facebook-side. Her vil vi i løbet af weekenden vise jer billeder fra den afsluttende dag.

Højskolen ønsker alle eleverne en glædelig jul og alt det bedste fremover, og vi glæder os allerede meget til at se mange af jer til højskolens Elevtræf næste år. Næste kursus på Odder Højskole bliver når forårseleverne slår dørene til skolen op den 6. januar til deres 22 ugers ophold.