Zumba

Zumba er en motionsform, der kombinerer det sjove og glæden ved at danse. Dansen foregår til latinamerikanske rytmer med styrketræning og energien fra fitness. Det styrker og toner din krop og giver en naturlig smidighed, men giver dig samtidig smil på læben. Du glemmer næsten, at du motionerer.

Denne festlige dans er skabt af den colombianske danser og koreograf Alberto “Beto” Perez i 1990’erne. Og den helt store fordel er, at den er sjov, uanset om du er øvet eller aldrig har prøvet det her. Det skal bare prøves.

Kom an! Zumba er en fest!

Hvis den latinamerikanske motionsform er noget for dig, vil du måske også kunne lide Odder Højskoles salsa-fag.

Se flere fag på Musik, Sang & Dans