Yoga

Traditionel yoga, inspireret af Hatha og den dynamiske, blandes med kropsøvelser, der strækker, smidiggør og afspænder hele din krop. Vi tilstræber at nå til bunds i stillingerne, samtidig med at vi skaber et behageligt flow fra øvelse til øvelse.

Vi lægger vægt på:

• ro
  • velvære
  • fordybelse
  • koncentration
  • styrke
  • balance
  • udholdenhed
  • kropsholdning
  • et sundt åndedræt

Vi slutter af med meditation eller dybde-afspænding, som kan afhjælpe stress samt styrke din evne til nærvær.

Hvis du finder dette fag interessant, kan du læse videre om Odder Højskoles mange andre fag på Krop og Bevidsthed. Her har vi blandt andet AkroYoga, der kombinerer dette fag og leg.

Se flere fag på Krop og Bevidsthed