TV Redaktion

På TV Redaktion lærer du ikke kun om at lave TV. Du laver TV! 16 timer om ugen!
TV-Redaktion er et samarbejde mellem Odder Højskole, TV Tonic og Kanal Østjylland, hvor du er med til at producere TV-programmer, der sendes på Kanal Østjyllands sendeflade.
Du får sparring fra professionelle TV-journalister og tekniske fagfolk. Hver uge får TV-redaktionen 16 timers undervisning i TV Produktion og TV Journalistik. Redaktionen er et tilbud til dig, der har en smule erfaring med enten journalistik eller Film og TV Produktion. Det er således en overbygning på Skolen for Film og TV Produktion.
Find din branche – opfind det nye TV
TV-Redaktionen bestemmer selv indholdet, formen og emnerne for TV udsendelserne. Kanal Østjylland ønsker, at TV-Redaktionen laver programmer, der sprænger rammerne både hvad angår indhold og form. Så sammen kan I være med til at opfinde det nye TV. Du får redaktionel erfaring og erfaring både foran og bag kameraet. Du får branchekontakt og opbygger netværk.
Kort sagt får du nye ting på CV’et og får opbygget en fantastisk showreel. TV Redaktion er et helt unikt højskoletilbud, hvor du laver rigtigt fjernsyn, men samtidig har andre højskolefag.

Se de andre fag på Skolen for Film & TV Produktion