Tro og Tillid

Hvad er tro? Og hvad vil det sige at have tillid?

Er tro kun noget, der handler om Gud, religion og det åndelige, eller kan vi forstå tro på andre og bredere måder? Kan politik være en tro? Og kan man overhovedet undgå at tro på noget? Og hvad vil det sige at have tillid? Tillid til et andet menneske, til samfundet, til Gud eller til et ideal? Og hvad sker der, når vi mister vores tillid?

Det er de spørgsmål vi skal stille os selv i dette fag.

Helt konkret kommer undervisningen til at bestå af oplæg og samtaler, hvor vi stiller spørgsmål, der får os til at tænke. Vi tager en tur på Biblioteket, i kirken, til cafeen og til andre steder, hvor tankerne ledes hen på tro og tillid. På den tvinges vi til at tænke over tro og tillid i vores hverdag.

Du bliver undervist af Ingeborg Svennevig, der er Odder Højskoles forstander. Hun er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. Hun underviser også i faget Antropologi.

Hvis du synes, at Antropologi er spændende, vil du sikkert også synes om vores andre fag. Du kan sammensætte dit skema helt som du vil. Vælg f.eks. Keramik, Sport og Fitness eller Almen Psykologi.

Se flere fag på Skolen for Journalistik & Storytelling