Svømning

I svømning kommer du til at lære at svømme – bedre.

Alle fire discipliner – dvs. brystsvømning, rygcrawl, crawl og butterfly vil blive gennemgået og du vil få enkle fif, som du kan bruge til selv at vedligeholde din teknik. I kommer til at lære at svømme små programmer og kommer også til at lære at lave disse, således at I kan få mere ud af at træne end blot at svømme bane op og ned.

Vi svømmer om morgenen. Det er en god vane, der giver en perfekt start på dagen. Så bliver man helt klar i hovedet.

Hvis svømning er noget for dig, vil du måske også kunne lide vores andre sportsfag. Her har vi blandt andet fodbold, basket og badminton.

Se flere fag på Sport & Fitness