Sundhed og Smag

Her er faget, hvor du kan få viden om mad set i forhold til din sundhed.
Mad er livsvigtig næring til krop og sjæl. Uden at vi lægger os op ad specifikke og trendy kostretninger, får du indsigt i, hvordan du kan spise dig til generel sundhed og opleve mere energi og glæde.

Vi laver lækre og ernærings-vilde snacks – både de søde og de salte. Vi forholder os til råvarerne, og hvad de kan og skal, for at give kroppen fuld respons på essentielle behov. Vi er i dialog omkring vaner og madkultur og medtager også gerne jeres erfaringer i vores rundbordssamtale. Herved kan du blive klogere på dig selv og også generelt på kostens betydning for os mennesker.

Undervisningen foregår på dansk.

Se flere fag på Madskolen her