Sport & Fitness

I faget Sport og Fitness får du mulighed for at forkæle og udfordre din krop med motion og styrketræning. Faget er delt i to dele. Sportsdelen foregår i Odder Højskoles egen hal, mens fitnessdelen finder sted i Odder Fitness, der er et stort træningscenter på mere end 2000 m2.

Sport

Sport på Odder Højskole er sjovt og fyldt med passion. Du møder både traditionelle boldspil som fodbold, basketball, håndbold og volleyball, men du vil også opleve nyere sportsgrene som Kinball og Ultimate. I arbejdet med de forskellige sportsgrene vil du udvikle dine individuelle tekniske og taktiske kompetencer, ligesom du selvfølgelig vil mærke glæden ved spillet.

Du møder både fysiologiske og psykologisk idrætsteorier, som knyttes til praksis, så du forstår, hvad der sker med kroppen og hjernen, når du dyrker sport. Du får ideer til bedre opvarmning, så du i forskellige sammenhænge kan give din krop den ultimative start.

Fitness

Her lærer du at sammensætte træningsprogrammer for dig selv og andre, får kostvejledning og lærer om anatomi og fysiologi. Du kommer både til at træne cardio, på maskiner og med frie vægte, ligesom du træner både i hold og individuelt.

Under forløbet dokumenteres dine resultater, hvad angår vægt, fedtprocent, styrke, kondition og udholdenhed. Til forløbet er der tilknyttet 2 personlige trænere, 2 fysioterapeuter og en kostvejleder. Samtidig får du fri adgang til at benytte Odder Fitness under hele dit højskoleophold.

Se flere fag på Skolen for Sport & Fitness

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X