Sport & Fitness

I faget Sport og Fitness får du mulighed for at forkæle og udfordre din krop med motion og styrketræning.

Sport

Sport på Odder Højskole er sjovt og fyldt med passion. Du møder både traditionelle boldspil som fodbold, basketball og volleyball, men du vil også opleve nyere sportsgrene som Kinball og Ultimate. I arbejdet med de forskellige sportsgrene vil du udvikle dine individuelle tekniske og taktiske kompetencer, ligesom du selvfølgelig vil mærke glæden ved spillet.

Du møder både fysiologiske og psykologisk idrætsteorier, som knyttes til praksis, så du forstår, hvad der sker med kroppen og hjernen, når du dyrker sport. Du får ideer til bedre opvarmning, så du i forskellige sammenhænge kan give din krop den ultimative start.

Fitness

Her lærer du at sammensætte træningsprogrammer for dig selv og andre, får kostvejledning og lærer om anatomi og fysiologi. Du kommer både til at træne cardio, på maskiner og med frie vægte, ligesom du træner både i hold og individuelt.

Se flere fag på Skolen for Sport & Fitness