Sport & Crossfit

SPORT OG CROSSFIT ER ET Ø-FAG!

Hele ugen arbejder du med de fundamentale bevægelser, der bruges i funktionel træning.

På Sport og Crossfit træner vi styrke, kondition og smidighed. Du vil få teori bag træning og basal viden om hvordan træning og kost går hånd i hånd.  Du vil arbejde med sved og passion, og du vil få et overordnet indblik i, hvordan du får en sundere og mere passioneret hverdag.

På Sport og Crossfit bliver du undervist af Simon Søndergaard, der også underviser i bl.a. Volley. Simon er uddannet i Idræt fra Aarhus Universitet, og deler gerne ud af sin enorme viden om træning, kost og meget, meget mere.

På Skolen for Sport & Fitness samarbejder vi med Spektrum Odder for at optimere dine muligheder for at træne din krop.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Sport & Fitness

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X