Spiludvikling

I spiludvikling bruger du alle kompetencer

Der er så mange muligheder, når du skal igang med at udvikle dit eget computerspil, men inden du overhovedet går igang, skal du tage stilling til en lang række teknologiske faktorer. Skal dit computerspil foregå på en skærm eller indgår der bevægelse eller andre faktorer fra den fysiske verden? Skal spillet kunne spilles alene, 1 mod 1, eller taler vi om store online multiplayer spil?

I spiludvikling er der brug for alle kompetencer. De kreative ideer og overraskende gameplays. Sprød grafik og fede lydeffekter. I tema-ugen udvikler vi egne spil, og vi har brug for alle styrker.

Se flere fag på OH!Tech her