Spiludvikling

Spiludvikling er faget, hvor vi bruger en hel uge til at beskæftige os med computerspil og gaming. Vi stiller spørgsmålet: Hvad gør et godt computerspil? Og vi søger svaret ved at studere (og spille) en lang række forskellige typer computerspil. Fra cookie-clickers over skydespil, strategispil og multiplayer spil og meget andet. Hvordan bidrager gameplay, sværhedsgrad, grafik- og lydside til computerspillenes værdi? Og hvilken værdi kan de have?

I spiludvikling bruger du alle kompetencer

Der er så mange muligheder, når du skal igang med at udvikle dit eget computerspil, men inden du overhovedet går igang, skal du tage stilling til en lang række teknologiske faktorer. Skal dit computerspil foregå på en skærm eller indgår der bevægelse eller andre faktorer fra den fysiske verden? Skal spillet kunne spilles alene, 1 mod 1, eller taler vi om store online multiplayer spil?

I spiludvikling er der brug for alle kompetencer. De kreative ideer og overraskende gameplays. Sprød grafik og fede lydeffekter. I tema-ugen udvikler vi egne spil, og vi har brug for alle styrker.

Se flere fag på OH!Tech her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X