Sexologi

Her er et faget, hvor du får mulighed for at nørde, dele, snakke, lytte og reflektere omkring sex og kærlighed. Gruppe af max.10 elever som interesserer sig for den trygge og inkluderende samtale om sex og kærlighed Der vil være undervisning i form af oplæg, dialog, gruppearbejde og små kommunikationsøvelser.

Med åbenhed, forståelse for vores forskelligheder, nysgerrighed og alt den viden som jeg ved gruppen samlet kan bringe i spil, så vil vi sammen finde de emner som vi er nysgerrige på. Med faget er der banet vej for at viderebringe en kultur som muliggør en åben dialog og netværksgruppe, hvor det er trygt at dele viden og erfaringer. Relationer, kærester, parforhold, sexlyst, ensomhed, præstationsangst, kønsidentitet………det er gruppens egne temaer som vil fylde.

Som certificeret Sexolog og underviser vil jeg komme med oplæg om :

De fem kærlighedssprog
Lyst