Sanselighed og mad

Hvad er sanser, hvilke sanser har vi og hvad bruger vi dem til? Hvilke er relevante når vi laver mad og har de overhovedet nogen betydning for madlavningen?

I denne uge skal vi dykke ned i vores sanser ved hjælp af sjove og anderledes øvelser, der stimulerer og fremmer hver og en af sanserne vi har. Alt dette skal vi selvfølgelig gøre med mad og madlavning som omdrejningspunkt, når vi kokkererer over bål og spiser æbler med én sans af gangen.

Glæd dig til at få en hyggelig og smagfuld uge med én på sanseopleveren!

På Sanselighed og mad bliver du undervist af Maiken, der også underviser på faget Madeksperimentarium.

Undervisningen foregår på dansk.

Se flere fag på Madskolen her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X