Drømmer du om at starte dit eget band eller tage en musikuddannelse?

Band

“Band” er rytmisk sammenspil for dig, som synger eller spiller et instrument og gerne vil videre med musikken. Vi spiller sammen i store bands eller mindre grupper, pop, rock, reggae eller soul – you name it! Her har du chancen for at forbedre dit sammenspil og instrumentale kunnen. Samtidig arbejder vi sammen hen imod vores fælles mål på scenen eller i studiet.

Ud over den praktiske undervisning i øvelokalet byder forløbet også f.eks. på besøg hos en professionel musiker, indspilninger i studiet. Derudover har du jævnligt mulighed for at tage til koncerter eller f.eks. den århusianske branchefestival SPOT.

Skolen for Musik, Sang og Dans samarbejder med Det Jyske Musikkonservatorium og vi har ofte praktikanter fra konservatoriet, som kommer og leger med og giver dig et indblik i livet som musikstuderende.

Band er for øvede som allerede synger eller spiller et instrument. Er du helt ny så se Begynderband.

Se flere fag på Musik, Sang & Dans

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X