Drømmer du om at starte dit eget band eller tage en musikuddannelse?

Band

“Band” er rytmisk sammenspil for dig, som synger eller spiller et instrument og gerne vil videre med musikken. Vi spiller sammen i store bands eller mindre grupper, pop, rock, reggae eller soul – you name it! Her har du chancen for at forbedre dit sammenspil og instrumentale kunnen. Samtidig arbejder vi sammen henimod vores fælles mål på scenen eller i studiet. Du kan være med til at bestemme, hvad vi skal spille, eller måske skrive et nummer sammen med resten af bandet.

I bandet får du musikalske oplevelser, sammenhold og mulighed for at løfte musikken – sammen med andre musikere. På højskolen har vi meget ofte besøg af og koncerter med profesionelle bands og musikere som f.eks. Ily og Vestbo Trio.

Band er for øvede som allerede synger eller spiller et instrument. Er du helt ny så se Begynderband.

Hvis du vil høre nogle eksempler på, hvad eleverne på Band har lavet gennem tiden,  kan du høre det her.

Se flere fag på Musik, Sang & Dans

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X