Robotter og kunstig intelligens

På faget Robotter & Kunst Intelligens får du indblik i teknologiske kvantespring og viden om fremtidsforskningen. Kort fortalt møder du her din egen fremtid.

Vi analyser og debatterer udviklingen inden for bl.a. robotter, AI og levealder. Vi går i kødet på robotteknologien, både hvad angår de teknologiske landvindinger og det tankesæt, der driver udviklingen.

Robotter i alting – også i kroppen

Vi ser på selvkørende biler, robotter der overtager arbejdet (og tænkningen), devices der forlænger kroppen og virtual og augmented reality. Informationsteknologien er på vej ind i menneskekroppen, og en stor del af teknologiudviklingen er målrettet til at optimere menneskekroppens ydeevne, både fysisk og mentalt.

På den måde er ny teknologi  og specielt robotteknologien – ekstremt fokuseret på menneskekroppen. Vi diskuterer, hvordan fremtidsborgerens krop bliver en af de mest fremskudte slagmarker mellem innovation/teknologi og etik/antropologi.

Se flere fag på OH!Tech her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X