Robotter og kunstig intelligens

På faget Robotter & Kunst Intelligens får du indblik i teknologiske kvantespring og viden om fremtidsforskningen. Kort fortalt møder du her din egen fremtid.

Vi analyser og debatterer udviklingen inden for bl.a. robotter, AI og levealder. Vi går i kødet på robotteknologien, både hvad angår de teknologiske landvindinger og det tankesæt, der driver udviklingen.

Robotter i alting – også i kroppen

Vi ser på selvkørende biler, robotter der overtager arbejdet (og tænkningen), devices der forlænger kroppen og virtual og augmented reality. Informationsteknologien er på vej ind i menneskekroppen, og en stor del af teknologiudviklingen er målrettet til at optimere menneskekroppens ydeevne, både fysisk og mentalt.

På den måde er ny teknologi  og specielt robotteknologien – ekstremt fokuseret på menneskekroppen. Vi diskuterer, hvordan fremtidsborgerens krop bliver en af de mest fremskudte slagmarker mellem innovation/teknologi og etik/antropologi.

Se flere fag på OH!Tech her