Programmering

På Odder Højskoles programmeringsfag får du både fingre og hjerne travlt beskæftiget, når vi bevæger os ind i – og bagom – informationsteknologiens mange kreative kringelkroge.

IT og computerteknologi er i dag overalt omkring os. I din telefon, bil, spil, robotter – i fritids- og arbejdsliv og alt det imellem. En forudsætning for at kunne forstå og mestre informationsteknologien i alle dens afskygninger er en forståelse for, hvad programmering er. Og hvordan de basale byggeklodser i programmering fungerer.

I “programmering” arbejder vi med begreber som variabler, algoritmer, input/output, microcomputere og samspil mellem digitale enheder og den fysiske verden.

Hands-on programmering

Du kommer til at arbejde hands-on med programmering i BBC Micro:bit. Micro:bit’en har indbyggede sensorer og kan let programmeres til alverdens forskellige ting. Bla. kan du kombinere bevægelse, temperatur og lysstyrke med toner og bruge Bluetooth til at kommunikere med omverdenen.

Det hele programmeres via et visuelt programmeringsværktøj, hvor de kreative udfordringer står i kø.

Se flere fag på OH!Tech her