Mindfulness

”Mindfulness betyder at være opmærksom på en særlig måde – bevidst fra øjeblik til øjeblik –
og uden at dømme.” (Jon Kabat Zinn).

Mindfulness er en metode og en livsanskuelse, hvor nærvær og opmærksomhed trænes. Det er en øvelse i at være i liv og krop – her og nu.
Vi observerer tanker og følelser, sanser kroppen gennem afspændingsøvelser og blid yoga,
og vi deler oplevelser og erfaringer med hinanden.

Du vil hver gang få konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan lade øvelserne blive en naturlig praksis og en del af din hverdag.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed