Mindfulness

Mindfulness på Odder Højskole er en metode og en livsanskuelse. Det er noget du gennem daglig praksis kan tillægge dig ved at træne din opmærksomhed, dit nærvær og din tilstedeværelse. Du lærer enkle opmærksomhedsøvelser – nogle med fokus på kroppen. Andre med udgangspunkt i dit mentale tankemønster.

Hvis du lader øvelserne blive en del af din hverdag, kan de hjælpe dig til at komme ind i nuet og blive mere nærværende i dit liv.

Hvis dette fag har fanget din interesse, kan det være at andre fag på skolen for psykologi også vil gøre det.

Læs blandt andet mere om teambuilding og klinisk psykologi.

Se flere fag på psykologi