Mænd og kvinder

I faget Mænd og Kvinder har vi fokus på det modsatte køn. Det modsatte køn har stor tiltrækningskraft.
Men hvordan ’læser’ man egentlig en kvinde? Og hvad sker der i hovedet på en mand?
Faget handler om at forstå, hvad der foregår i hoved og krop hos dit eget og det modsatte køn. Du får teori, debat og enkle øvelser. Og du får opskriften på tiltrækning.

Vi snakker om emner som:
Hvad er forelskelse, og hvad er tiltrækning?
Hvad stiller jeg op, hvis jeg ingen partner har og gerne vil have en?
Hvordan bryder jeg isen uden at lave om på mig selv?
Hvordan bevarer jeg gnisten i mit parforhold?

Vi arbejder også med begreber som kraft og kærlighed. For mange mennesker er kraft og kærlighed nemlig modsætninger: Enten er man kraftfuld, eller også er man kærlig.
Nogle er bange for at være blide af frygt for at blive kaldt vattede og bløde. Andre står ikke ved deres kraft og instinkter af fare for at være ‘for meget’. Men der er kraft og blidhed i både kvinder og mænd. Hvis vi har kontakt til begge sider af os selv, bliver vi mere hele, og vi kan møde andre kvinder og mænd på sjovere og kærligere måder.

Se flere fag på Krop og Bevidsthed