Løb

Du kommer til at elske at løbe. Og du kommer til at opleve sporten som ekstremt hårdt og meget tilfredsstillende. Gennem forskellige træningsformer som lange rolige løb, intervaltræning, tempoløb og spurttræning bliver du en hurtigere og mere udholdende løber.

Hvis du har lyst, får du mulighed for at deltage i forskellige løb. Uanset hvad kan du vælge dette fag. Uanset om du på sigt vil løbe et marathon, er på udkig efter en hobby, eller blot vil inde ud af, hvor langt du egentlig kan løbe.

Hvis du godt kan lide dette fag, kan det være at Fodbold og Basket også er noget for dig.

På Løb bliver du undervist af Jesper Søndergaard, der også underviser i Fotografi. Jesper løber ikke kun for motionens skyld, men for hele tiden at blive bedre, presse sine egne grænser og være med i toppen i sin løbe-aldersgruppe.

På Skolen for Sport & Fitness samarbejder vi med Spektrum Odder for at optimere dine muligheder for at træne din krop.

Se flere fag på Sport & Fitness

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X