Løb

Du kommer til at elske at løbe, som grænseoverskridende hårdt og meget tilfredsstillende. Gennem forskellige træningsformer som lange rolige løb, intervaltræning, tempoløb og spurttræning bliver du en hurtigere og mere udholdende løber.

Hvis du har lyst, får du mulighed for at deltage i forskellige løb. Uanset om du på sigt vil løbe et marathon, er på udkig efter en hobby, har lyst til at lunte en tur eller blot har lyst til finde ud af, hvor langt du egentlig kan løbe. Så kan du vælge dette fag.

Hvis du godt kan lide dette fag, kan det være at Fodbold og Basket på Odder Højskoles Sport og Fitness-linje også er noget for dig.

Se flere fag på Sport & Fitness