Krop og Kraft

Kraft hører ikke kun til i fitnesscentret. Kraft har vi brug for hele tiden.

Kender du de dage, hvor du ikke er i tvivl? Du ved, hvad du vil, og hvad du skal vælge. Du står ved dig selv, også selv om andre mener noget andet end dig. Det er de dage, hvor du har fat i din kraft.

Så er der de dage, hvor du er usikker og forvirret. Du ved ikke, hvad du vil og bliver let påvirket af andre. Eller du mærker, at noget er forkert og bliver vred, men i stedet for at sige fra, lægger du låg på, bliver ked af det, konfliktsky eller bare lidt småsur – måske fordi du har ’lært’, at vrede er grimt og usympatisk.

Mange aner ikke, hvad de skal stille op med deres kraft. Kvinder er måske bange for at være for meget eller for at blive opfattet som enten hysteriske eller maskuline. Mænd er bange for at være voldelige, krænkende eller dyriske.
Mange tænker: Tør jeg vise, hvem jeg er, når jeg virkelig er mig? Tør jeg tage min plads, eller fylder jeg for meget? Kan min partner stadig lide mig, hvis jeg bliver vred? Kan jeg styre mig, eller kammer det over for mig?

Lær din kraft at kende, så du kan bruge den! I faget snakker vi om forskellen på vrede og kraft. Vi laver en masse fysiske og sjove lege og kropsøvelser, hvor du bliver udfordret, presset og konfronteret. Du kommer til at prøve kræfter med de andre, og du kommer til at tumle, svede, grine og slås for sjov. Alle kan være med uanset køn, størrelse, vægt og muskelmasse. Det handler nemlig om kraftfuldt ligeværd, ikke om at vinde eller om at være den stærkeste.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed