Kostumer

I kostumer fejrer vi de store armbevægelser og de små detaljer. Det er faget, hvor vilde rober, besynderlige corsager og sære syninger er mere end velkomne. I dette fag kan du lege med udtrykket, sprænge grænser og bruge overraskende materialer. Det kan være alt fra historiske dragter til science fiction, og vi finder inspirationen overalt.

Faget er et ø-fag, så du har en hel uforstyrret uge til at skabe finurlige, forførende eller frække konstruktioner. Kun fantasien sætter grænser i kostumeland. Du kan vælge faget uanset om du har arbejdet med kostumer før, eller om det er et helt nyt område for dig.

Hvis dette fag er noget for dig, vil du måske også finde designskolens andre fag interessante. Læs blandt andet om Beklædningsdesign og Designprojekter.

Se flere fag på Designskolen her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X