Kostumer

I kostumer fejrer vi de store armbevægelser og de små detaljer. Det er faget, hvor vilde rober, besynderlige corsager og sære syninger er mere end velkomne. I dette fag kan du lege med udtrykket, sprænge grænser og bruge overraskende materialer. Det kan være alt fra historiske dragter til science fiction, og vi finder inspirationen overalt.

Faget er et ø-fag, så du har en hel uforstyrret uge til at skabe finurlige, forførende eller frække konstruktioner. Kun fantasien sætter grænser i kostumeland. Du kan vælge faget uanset om du har arbejdet med kostumer før, eller om det er et helt nyt område for dig.

Hvis dette fag er noget for dig, vil du måske også finde designskolens andre fag interessante. Læs blandt andet om beklædningsdesign og designprojekter.

Se flere fag på designskolen