Køn

Køn er et faget, hvor du får mulighed for at nørde, dele, snakke, lytte og reflektere over sex og kærlighed. Gruppe af max.10 elever som interesserer sig for den trygge og inkluderende samtale om køn, sex og kærlighed Der vil være undervisning i form af oplæg, dialog, gruppearbejde og små kommunikationsøvelser.

Med åbenhed, forståelse for vores forskelligheder, nysgerrighed og alt den viden som jeg ved gruppen samlet kan bringe i spil, så vil vi sammen finde de emner som vi er nysgerrige på. Med faget er der banet vej for at viderebringe en kultur som muliggør en åben dialog og netværksgruppe, hvor det er trygt at dele viden og erfaringer. Relationer, kærester, parforhold, sexlyst, ensomhed, præstationsangst, kønsidentitet………det er gruppens egne temaer som vil fylde.

På faget Køn bliver du undervist af Nikoline Nybo, der er uddannet antropolog med speciale i kønsstudier. Hun har derudover partner i en række virksomheder og netværk, der arbejder aktivt for at fremme kvinders muligheder på arbejdsmarkedet.

Se flere psykologifag

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X