Fodbold

Fodbold er en holdsport og betragtes som den mest udbredte sport i verden. I faget skal vi udforske en lang række af spillets facetter, bl.a. afleverings- og afslutningsteknikker. Vi skal også prøve at forstå spillets opbygning.

Vi dyrker med andre ord verdens mest populære spil, både ude og inde. Vi fokuserer på spillets forskellige teknikker og taktikker.

Eleverne på Odder Højskole har tidligere udfordret andre højskoler som Hadsten Højskole, Ry Højskole og Silkeborg Højskole til en fodboldturnering. Vi har også en tradition med at spille en fodboldkamp mod Uldum Højskole, vores gode venner og ærkerivaler på fodboldbanen.

Så hvis du vil være med til at forsvare Odder Højskoles ære og gode navn, så er Fodbold helt sikkert noget for dig.

Så hvis du er en ildsjæl, der brænder for intense kampe og spændende turneringer, er der helt sikkert et par nabohøjskoler klar til kamp.

På Skolen for Sport og Fitness samarbejder vi med Spektrum Odder for at optimere dine muligheder for at træne.

Se flere fag på Sport & Fitness

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X