Escape Room

DETTE ER ET Ø-FAG!

EscapeRoom er faget, hvor vi bruger en hel uge til at beskæftige os med at bygge vores eget escape room.

Vi stiller spørgsmålet: Hvad gør et godt escape room? Og vi søger svaret ved at studere en lang række forskellige typer escape rooms. Hvordan får man gæsterne til at følge de ledetråde man lægger ud? Hvor svært skal opgaven være at løse? Hvordan opbygger man en interaktiv oplevelse med en fortælling, der er til at følge? Kan man trække på gamingteori, når man skal skabe et godt escape room, eller skal alt gentænkes fra bunden?

Der er rigtig mange spørgsmål når det kommer til escape rooms, og alle er velkomne til at svare på dem i Ø-faget Escape Room.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på OH!Tech her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X