Dig og Mig

I Dig og Mig stiller vi de store spørgsmål· Hvad sker der i hoved og krop hos dit eget og andre køn? Og hvorfor er det så interessant, men ofte svært at forstå?

Vores kønsidentitet og kønsforståelse er præget af kultur og biologi. Jo bedre vi kender os selv, jo lettere er det at hvile afslappet og naturligt i den krop, vi har og det væsen, vi opfatter os selv som.

Vi vil snakke om kærlighed og sex – og om relationer i parforhold og venskaber: Hvad gør du, hvis du ingen relation har, men gerne vil have én? Hvordan bygger I en stærk relation op, bevarer gnisten og håndterer de udfordringer, der kommer? Og hvordan afslutter du en relation på en god måde, hvis det er aktuelt?

Hvad er forskellen på forelskelse og tiltrækning? Og hvordan bliver du klogere på de signaler, du selv og andre sender ud?

Du får teori, debat og enkle øvelser. Og du bliver klogere på dig selv, så du forhåbentlig kan møde andre på sjovere, ærligere og kærligere måder.

Hvis du synes, at Dig og Mig er spændende, vil du sikkert også synes, at vores andre fag er lige dig. På Odder Højskole kan du gå på opdagelse i et hav af fag, bl.a. Køn, Beklædningsdesign og Kanotur.

Se flere fag på Krop & Bevidsthed

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X